
סלט בורגול, עדשים וכרוביתהסלט הזה הוא ממש ארוחה בצלחת: יש בו פחמימות, חלבונים, ירקות וגם שקדים. בקיצור, הוא מפוצץ בדברים טובים, טעים והכי חשוב - הוא הולך להשביע אתכם טוב טוב![]() צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:רוצים לזכות בסדנת בצק סוכר על חשבוננו? 1מניחים את הבורגול בקערה, יוצקים עליו מים רותחים עד כיסוי וסוגרים את הקערה עם צלחת. מניחים בצד ל-25 דקות (ומסננים אם צריך). 2במקביל, שמים את העדשים השחורות בסיר מלא מים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 25 דקות. מסננים אם צריך. 3עוד במקביל, יוצקים מים רותחים על הכרובית מכסים, מניחים בצד ל-25 דקות ומסננים. 4מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. 5מעבירים לקערת הגשה את הבורגול, העדשים והכרובית, מוסיפים בצל ירוק, שקדים וארוגולה, יוצקים את הרוטב ומעל ומגישים. >> בשבוע שעבר הכנו כדורי אורז מטוגנים>> המתכון של פאולה רוזנברג ללביבות בריאות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |