
המצרכים (25 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה. 2בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, אבקת סוכר, וניל ומלח, ומערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת קרמית ואחידה. 3מוסיפים קמח, קורנפלור ואבקת אפייה, ומערבלים עד לקבלת בצק פירורי. 4מוסיפים את השמן וממשיכים לערבל עד שמתקבל בצק אחיד ונעים. 5יוצרים כדורים בגודל אגוז מלך ומניחים על התבנית. 6פוחסים מעט את החלק העליון של העוגיות. 7אופים כ-15-20 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות מעט, נסדקות ותופחות. 8מצננים לחלוטין, מפזרים אבקת סוכר בנדיבות ומגישים. טיפים: • שומרים את העוגיות בצנצנת אטומה עד שבוע. • חשוב לא לוותר על אבקת הסוכר בהגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |