
המצרכים :
לעיטור:
אופן ההכנה:1מנפים לקערת המיקסר קמח מלא, קמח לבן, שמרים וסוכר. מוסיפים את הנוזלים - 2 ביצים, מים, שמן, חלב ודבש. בעזרת וו הלישה לשים כ-8 דקות במהירות נמוכה. 2מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ-4 דקות, עד שהבצק הומוגני ונעים למגע. 3מעבירים את הבצק בקערה משומנת מעט, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כ-30 דקות. 4מחלקים את הבצק ל-3 כדורים שווים בגודלם. מחלקים ל-3 חלקים שווים כל אחד מהכדורים. מניחים על משטח מקומח מעט, מכסים ומתפיחים את הכדורים (9 כדורים בסך הכל) כ-10 דקות. 5מגלגלים כל כדור לנקניק באורך 30-40 ס"מ. כל 3 נקניקים קולעים לצמה. מורחים בביצה השלישית, מכסים ומתפיחים במקום חמים כשעה וחצי. 6בינתיים, מדליקים תנור לחום של 170 מעלות. 7מורחים את החלות שוב בביצה (עם מה שנשאר) בעדינות, כדי לא לפגוע בתפיחה של החלה, ומפזרים שומשום או פרג (או שניהם). 8אופים כ-30-35 דקות, עד שהחלות מקבלת גוון חום זהוב. מתקבלות 3 חלות גדולות. שף-קונדיטור אמיר שגב הוא הבעלים של קונדיטורייתגלי'ס - דברים שאבא שלי אופהבכפר סבא,טלפון להזמנות: 09-7670133. >> בשבוע שעבר הכנו קראנץ שוקולד וקרם פטיסייר>> מתכונים בריאים וטעימים לילדים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |