אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

מאפינס תפוזים ומייפל

המאפינס האלה מושלמים לחורף - הם רכים ונימוחים, מדיפים ניחוח משכר של תפוזים ושופעים מתיקות של מייפל. כוס תה מהביל, שמיכת צמר ומאפין אחד (או שניים) וגם אתם תתאהבו בסערה החורפית

|mako אוכל| פורסם07:58
מאפינס תפוזים ומייפל (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.477reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (12 מנות):

  • 2 ביצים L
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר
  • 60 מ"ל (1/4 כוס) שמן
  • 200 מ"ל (1 מיכל) שמנת חמוצה
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • קליפה מגוררת מתפוז גדול
  • 2 כפות מיץ תפוזים
  • קורט מלח
  • כפית תמצית וניל
  • 210 גרם (כוס וחצי) קמח עוגות
  • 50 גרם (1/2 כוס) קוואקר
  • 10 גרם (2 כפיות) אבקת אפייה
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.

2בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, שמן, שמנת חמוצה, מייפל, קליפה ומיץ תפוזים, מלח ווניל לתערובת אחידה.

3מוסיפים קמח, קוואקר ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.

4ממלאים את השקעים בבלילה עד 3/4 מגובהם.

5אופים במשך 25-18 דקות או עד שהמאפינס תפוחים, זהובים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים.

6מצננים לחלוטין, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

* לגרסה בריאה יותר אפשר להמיר מחצית מכמות הקמח בקמח מלא.

לבלוג של נטלי -עוגיו.נט

>> בשבוע שעבר הכנו כאן עוגת פירות יבשים מפנקת

>> וזה המרק היחיד שתצטרכו כדי להעביר את הסערה בכיף

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il