
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. 2בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, שמן, שמנת חמוצה, מייפל, קליפה ומיץ תפוזים, מלח ווניל לתערובת אחידה. 3מוסיפים קמח, קוואקר ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד. 4ממלאים את השקעים בבלילה עד 3/4 מגובהם. 5אופים במשך 25-18 דקות או עד שהמאפינס תפוחים, זהובים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים. 6מצננים לחלוטין, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. * לגרסה בריאה יותר אפשר להמיר מחצית מכמות הקמח בקמח מלא. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |