
המצרכים (25 מנות):לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1במעבד מזון עם להב פלדה שמים את הקמח, אבקת הסוכר, החמאה, הווניל והמלח, ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. 2מוסיפים את החלב בהדרגה ומעבדים עד שנוצרים גושי בצק גדולים. 3מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, מאחדים בידיים ומשטחים לצורת דיסקית. 4עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך שעה. 5על משטח מקומח מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. 6מרדדים כל חלק למלבן בעובי 3-4 מ"מ ומורחים שכבה דקה של ממרח תמרים. 7מפזרים מעט קינמון טחון ואגוזים (אם רוצים) ומגלגלים לרולדה הדוקה. 8מניחים את הרולדות על תבנית התנור מרופדת בנייר אפייה. 9מצננים את הרולדות במקרר במשך חצי שעה. 10מחממים תנור ל-170 מעלות. 11אופים את הרולדות 30-40 דקות או עד שהן מזהיבות מעט ונסדקות בחלקן העליון. 12מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ופורסים. 13בוזקים אבקת סוכר בנדיבות ומגישים. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |