
מתנה מתוקה לחגי תשרי, וגם נשנוש טעים ליד כוס תה בכל זמן של השנה. המצרכים :ל-30-35 עוגיות
לציפוי:
אופן ההכנה:1במעבד מזון עם להב פלדה שמים חמאה, סוכר, מלח, מייפל, קינמון, ג'ינג'ר, קמח ואבקת אפייה, ומעבדים לתערובת פירורית. 2מוסיפים ביצה וממשיכים לעבד עד שמתקבל בצק אחיד ודביק. 3מצננים את הבצק במשך 15-20 דקות במקרר. 4בעזרת הידיים יוצרים כדורים קטנים (בגודל של אגוז מלך) מהבצק ומגלגלים בסוכר דמררה. 5מניחים במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. משטחים מעט את העוגיות בעזרת הידיים. 6מחממים תנור ל-170 מעלות. 7אופים במשך 8-12 דקות או עד שהעוגיות תופחות מעט ומתייצבות בצדדים, אך עדיין רכות קצת במרכזן. 8מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בפעם הקודמת הכנו לחמניות מתוקות עם זיגוג דבש>> והנה טרייפל שוקולד חגיגי![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |