
המצרכים :לתבנית בגודל 20*20 ס"מ:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. 2בקערה גדולה טורפים יחד חמאה, סוכר דמררה, סירופ מייפל, ביצים, וניל, מלח וחלב לתערובת אחידה. 3מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שאחיד. 4מוסיפים שוקולד לבן ובננות ומערבבים בעדינות עד שהם נטמעים בצורה אחידה בתערובת. 5יוצקים את התערובת בתבנית ומיישרים את החלק העליון. 6אופים במשך 20-30 דקות או עד שהחלק העליון של הבלונדיז מזהיב והעוגה יציבה בשוליים, אך עדיין מעט רכה במרכז. 7מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לקוביות. 8ממיסים את השוקולד הלבן ושמים בתוך שקית זילוף קטנה. מזלפים פסים דקים על גבי הבלונדיז. מגישים. >> סקונס מרציפן ושקדים של ארז קומברובסקי>> אוזני המן מנוקדות הכי מגניבות שיש![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |