
המצרכים :למלית חמאת הבוטנים:
לציפוי השוקולד (הקאפס):
אופן ההכנה:1מכינים את מלית חמאת הבוטנים: מערבבים בקערה את חמאת הבוטנים, החמאה, המלח ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה, ומניחים בצד עד להכנת הקאפס. 2מכינים את קאפס השוקולד: קוצצים את השוקולד, שמים בקערה וממיסים במיקרוגל או על בן מארי. מוסיפים את כף השמן ומערבבים עד לאחידות. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט 3מרפדים תבנית מיני מאפינס בעטרות נייר, ובעזרת מברשת קטנה מברישים את עטרות הנייר בשכבה דקה של שוקולד. מכניסים למקפיא למשך חצי שעה עד להתייצבות. 4מוציאים את עטרות הנייר המצופות מהמקפיא, וממלאים במלית חמאת הבוטנים בעזרת שק זילוף. 5יוצקים שכבה נוספת של שוקולד לכיסוי מוחלט, ומצננים במקפיא במשך כשעה. 6מחלצים מהתבנית, מסירים את עטרות הנייר ומגישים מיד. * המתכון מספיק ל-15-20 יחידות בתבנית מיני מאפינס (24 שקעים). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |