מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

חטיפי ריסז קאפס

חמאת בוטנים היא אחד המאכלים הכי אהובים עלינו, בטח כשהיא מגיעה עם שוקולד ובצורה של חטיף אישי, קטן וחמוד שאי אפשר להפסיק לאכול ממנו. בקיצור, עזבו את חטיפי המכולות, הרי אין כמו בבית

|mako אוכל| פורסם07:18

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

למלית חמאת הבוטנים:

  • 125 גרם (חצי כוס) חמאת בוטנים חלקה
  • 25 גרם חמאה רכה מאוד
  • קורט מלח
  • 60 גרם (חצי כוס) אבקת סוכר

לציפוי השוקולד (הקאפס):

  • 400 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף שמן

אופן ההכנה:

1מכינים את מלית חמאת הבוטנים: מערבבים בקערה את חמאת הבוטנים, החמאה, המלח ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה, ומניחים בצד עד להכנת הקאפס.

2מכינים את קאפס השוקולד: קוצצים את השוקולד, שמים בקערה וממיסים במיקרוגל או על בן מארי. מוסיפים את כף השמן ומערבבים עד לאחידות.

בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט

3מרפדים תבנית מיני מאפינס בעטרות נייר, ובעזרת מברשת קטנה מברישים את עטרות הנייר בשכבה דקה של שוקולד. מכניסים למקפיא למשך חצי שעה עד להתייצבות.

4מוציאים את עטרות הנייר המצופות מהמקפיא, וממלאים במלית חמאת הבוטנים בעזרת שק זילוף.

5יוצקים שכבה נוספת של שוקולד לכיסוי מוחלט, ומצננים במקפיא במשך כשעה.

6מחלצים מהתבנית, מסירים את עטרות הנייר ומגישים מיד.

* המתכון מספיק ל-15-20 יחידות בתבנית מיני מאפינס (24 שקעים).

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il