
העוגות האישיות החמודות האלה משלבות שני טעמים שאני לא מכירה אנשים שמסוגלים לעמוד בפניהם – שוקולד וקצפת. עוגות שוקולד רכות ועסיסיות במיוחד, מנוקדות בשבבי שוקולד שנמסים בין ביס לביס, ומעל הכל זילופי קצפת וניל טעימה ושברי שוקולד לקישוט. מושלמות לימי הולדת ובכלל. המצרכים (12 מנות):לקאפקייקס:
לציפוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. 2בקערה גדולה טורפים יחד ביצה, שמן, חלב, סוכר, מלח ווניל לתערובת אחידה. 3מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שאחיד. התערובת דלילה וזה בסדר. 4יוצקים את התערובת לתוך השקעים וממלאים עד 2/3 מגובה כל שקע. 5מפזרים שוקולד צ'יפס מעל כל שקע (במהלך האפייה השוקולד ישקע מעט). 6אופים במשך 15-20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא עם פירורים לחים. 7מצננים לחלוטין לפני הציפוי והקישוט. 8ציפוי: בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג ותמצית וניל עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד. 9מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 2 ס"מ ומזלפים תלוליות קצפת על גבי הקאפקייקס. 10מקשטים בשברי שוקולד מריר ובאבקת קקאו ומגישים. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בפעם הקודמת הכנו לחמניות גבינה מהירות>> טעים: פנקייק טבעוני![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |