
המצרכים :לבצק (2 תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ):
למלית הגבינה והדובדבנים:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מכינים את בצק השמרים: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, השמרים, החמאה, הסוכר, הביצים, השמנת החמוצה, המלח ותמצית הווניל, ולשים במשך 10-12 דקות עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק. 2מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים ומעבירים ללילה במקרר (הבצק לא תופח הרבה וזה בסדר). 3מכינים את מלית הגבינה והדובדבנים: מערבבים בקערה את הגבינה, הסוכר, הביצים, האינסטנט פודינג והקורנפלור עד לקבלת תערובת אחידה. 4מרכיבים את העוגה: על משטח מקומח מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. 5מרדדים כל חלק למלבן בעובי חצי ס"מ ומורחים מחצית מכמות המלית. מפזרים דובדבנים מגולענים ומגלגלים לרולדה הדוקה. 6חוצים את הרולדה לאורכה ויוצרים צורת בורג בין 2 החלקים. מניחים בתבנית משומנת וחוזרים על הפעולה עם החלק השני של הבצק ויתרת המלית. 7מכסים את העוגות ומתפיחים במקום חמים עד שהן כמעט מכפילות את נפחן. 8מחממים תנור ל-170 מעלות. 9מברישים את העוגות התפוחות בביצה ואופים במשך 30-40 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות ויציבות. 10מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |