
בתור אחת שקפה הוא בין הטעמים האהובים עליה ביותר, בקינוחים ובכלל, אני לא מפספסת הזדמנות לשלב אותו בעוגות שאני מכינה. אני מאוד אוהבת לשלב קפה עם שוקולד מריר, אבל הפעם בחרתי לשלב אותו דווקא עם שוקולד לבן, שמוסיף מתיקות מאוד נעימה לעוגה שמדגישה את טעם הקפה. מסוג העוגות שמכינים ב-5 דקות עבודה בקערה אחת, והתוצאה הסופית פשוט מעולה. המצרכים :ל-2 עוגות בתבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות. 2בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, חלב, שמן, קפה נמס, מלח ווניל לתערובת אחידה. 3מוסיפים קמח, קורנפלור ואבקת אפייה ומערבבים כמעט עד שאחיד. 4קוצצים את השוקולד ומוסיפים פנימה. מערבבים עד שהוא נטמע בצורה אחידה בתערובת. 5יוצקים את התערובת ל-2 תבניות ומיישרים מעט את החלק העליון. 6אופים במשך 35-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. 7מצננים בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט. >> בשבוע שעבר הכנו עוגת שוקולד ממזרית עם צ'ילי>> ארטיק שוקו שוקו ביתי![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |