
המצרכים :לשתי תבניות אינגליש קייק 25 ס"מ:
למלית האגוזים:
לקישוט:
אופן ההכנה:** המתכון נערך מחדש ותוקן בספטמבר 2020 ** 1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות. 2טורפים יחד בקערה סוכר, ביצים, שמנת חמוצה, שמן, מלח ווניל לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. חשוב להימנע מעיבוד יתר. 3בקערה קטנה מערבבים יחד אגוזים טחונים, קינמון, קקאו וסוכר חום לתערובת אחידה. 4יוצקים כרבע מכמות הבלילה לתוך כל תבנית ומיישרים. מפזרים מעל חצי מכמות תערובת האגוזים בשכבה אחידה. יוצקים רבע מכמות הבלילה על תערובת האגוזים בכל תבנית ומיישרים את החלק העליון. 5מפזרים אגוזים ואופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגות תפוחות, יציבות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. הערות: • שומרים את העוגות בכלי סגור עד 4-5 ימים. אפשר להקפיא את העוגות עטופות היטב עד שבועיים. • אפשר להשתמש בכל סוג של אגוזים שאוהבים. אם לא אוהבים קינמון אפשר להשמיט. • לגרסה פרווה: משתמשים בחלב סויה או חלב קוקוס באותה כמות במקום השמנת החמוצה. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט תגיות:עוגת שיש ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |