
המצרכים :לפסטה הטבעית:
לפסטת התרד:
לפסטת הסלק:
לרוטב העגבניות:
למלית:
אופן ההכנה:1 מכינים את שלושת סוגי הפסטה: בקערה אחת לשים את כל חומרי הבצק הטבעי עד לאחדות, בקערה שנייה לשים את חומרי בצק התרד ובקערה שלישית את חומרי בצק הסלק. 2 עוטפים כל אחד מהכדורים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות. 3 מערבבים יחד את חומרי הרוטב. 4 מערבבים יחד את חומרי המלית. 5 מרדדים כל כדור פסטה במכונת הפסטה רק עד שהוא מגיע לעובי של ס"מ. חוצים כל אחת מהיריעות. 6 מסדרים את מלבני הבצק זה על זה, לפי הצבעים (ראו בסרטון). מהדקים מעט ופורסים לפרוסות של ס"מ, שבכל אחת מהן ישנם כל הצבעים. 7 מרדדים כל פרוסה במכונת הפסטה לעלה פסטה דק. הפסים צריכים להיות מופנים בצורה אנכית למכונה. 8 חותכים את היריעות הצבעונית שהתקבלו לריבועים של כ-12 ס"מ ומניחים על משטח מקומח בקמח פסטה. 9 ממלאים כל ריבוע במלית ומגלגלים. מסדרים בתבנית ושופכים מעל את הרוטב. 10 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות. 11 מגישים עם הרבה פרמזן.
|