
המצרכים (35 מנות):לבצק:
לציפוי:
אופן ההכנה:1במעבד מזון עם להב פלדה שמים קמח, קורנפלור, חמאה, אבקת סוכר, מלח ווניל ומעבדים לתערובת פירורית. 2מוסיפים חלמון וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק גדולים. אם הבצק לא מתאחד – מוסיפים בהדרגה עוד מעט חלב. 3מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה, מאחדים ומשטחים לצורת דיסקית. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך כשעה. 4מחממים תנור ל-170 מעלות. על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3-4 מ"מ וקורצים עוגיות בגודל הרצוי. 5מסדרים את העוגיות במרווחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. 6בקערית קטנה מערבבים יחד סוכר וקינמון לתערובת אחידה. מפזרים את תערובת הסוכר-קינמון בנדיבות על העוגיות. 7אופים במשך 10-15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות בצורה אחידה. מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |