
המצרכים :לתבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. 2בקערה טורפים יחד ביצים, שמנת מתוקה, וניל, סוכר ומלח לתערובת אחידה. 3מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שאחיד. 4בקערה קטנה ממיסים את השוקולד. 5מוסיפים כשליש מהבלילה לתוך תערובת השוקולד ומערבבים היטב. 6מוסיפים את בלילת השוקולד לבלילה הראשית ומקפלים 2-3 פעמים ליצירת דוגמת שיש. 7יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 35-40 דקות או עד שהעוגה תופחת, מזהיבה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים. מצננים לחלוטין, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. בקרו בבלוג של נטלי לוין -עוגיו.נט תגיות:עוגת שיש ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |