
קינוחים בכוסות, למרות המראה המרשים שלהם, בעצם קלים מאוד להכנה, ורק דורשים הקפדה על הרכבה אסתטית ושימוש בכוסות יפות. הקינוח הבא משלב בננות מקורמלות, קצפת וניל וקראמבל שקדים פריך, והוא חגיגה לחובבי הבננות. המצרכים (8 מנות):לקראמבל השקדים:
לבננות המקורמלות:
לקצפת וניל
אופן ההכנה:1מתחילים עם קראמבל השקדים: מחממים תנור ל-170 מעלות. 2במעבד מזון עם להב פלדה מעבדים יחד שקדים, קמח, חמאה, סוכר ומלח עד שמתקבלת תערובת פירורית. 3מעבירים את התערובת לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. 4אופים במשך 10-15 דקות או עד שהפירורים מזהיבים. מצננים לחלוטין לפני הרכבת הקינוח. 6בננות מקורמלות: חותכים את הבננות לקוביות גדולות. 7מחממים את הסוכר במחבת בינונית עד שהוא הופך לקרמל. 8כשנוצר קרמל מוסיפים בננות חתוכות, מלח, לימון וחמאה. 9מנמיכים את גובה הלהבה ומבשלים במשך 3-4 דקות עד שהבננות מקורמלות. מסירים מהאש ומצננים לפני ההרכבה. 11קצפת וניל: בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג ותמצית וניל עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד. 12מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים לתוך כוסות בנפח 150 מ"ל עד ל-1/2 מגובהן. מעל מניחים 3-4 חתיכות בננות מקורמלות, מפזרים קראמבל שקדים בנדיבות ומגישים. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו פבלובה עם קרם וניל ותותים>> חייבים לנסות: ביצה בקן בתוך פטרייה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |