
המצרכים (35 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה. 2מערבלים במיקסר עם וו גיטרה במהירות גבוהה את החמאה, הסוכר, המלח, תמצית הווניל והקפה, עד לקבלת תערובת קרמית, אחידה ורכה. 3מוסיפים את הביצה ומערבלים עד שהיא נטמעת בתערובת. 4מוסיפים את הקמח, הסודה, שיבולת השועל, הקוקוס והשוקולד, ומערבלים עד לקבלת גושי בצק גדולים. 5מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה ויוצרים כדורים בגודל של אגוז מלך. מניחים את הכדורים במרווחים על גבי התבניות ומשטחים מעט את החלק העליון. 6אופים במשך 10-13 דקות או עד שהעוגיות זהובות. 7מצננים לחלוטין ומגישים. * העוגיות נשמרות עד שבוע בצנצנת אטומה. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |