
המצרכים (40 מנות):
אופן ההכנה:1פותחים את יריעת הבצק ומחלקים ל-2 חלקים. 2מורחים את הבצק בשכבה דקיקה של חמאה מומסת ומפזרים סוכר בנדיבות. 3סוגרים לצורת ספר מהחלק העליון ומהחלק התחתון של כל יריעת בצק. מברישים בעוד קצת חמאה מומסת ומפזרים סוכר. 4סוגרים שוב לצורת ספר מהחלק העליון ומהחלק התחתון של כל בצק. 5מברישים שוב בחמאה מומסת, מפזרים סוכר וסוגרים. 6מברישים את החלק העליון במעט חמאה ומפזרים סוכר. מניחים את גלילי העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקפיא לכ-10 דקות. 7מחממים תנור ל-180 מעלות. 8פורסים את גלילי הבצק לעוגיות בעובי 1-2 ס"מ ומסדרים באופן מרווח על תבניות מרופדות בנייר אפייה. 9אופים 15-20 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות בצורה אחידה. 10מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה. * גדולים עליכם הקיפולים האלה? אפשר פשוט לחלק את יריעת הבצק לשניים, ולגלגל כל אחד מהחלקים כמו ספר תורה - משני הכיוונים כלפי פנים. מקפיאים, פורסים ואופים. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |