
המצרכים (35 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה. 2בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר, ווניל ומערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת במרקם קרמי. 3מוסיפים ביצה ומערבלים עד שהיא נטמעת בתערובת. 4מוסיפים שוקולד מומס ומערבלים עד שהתערובת אחידה. 5מוסיפים קמח, קקאו, סודה, בוטנים ושוקולד ומערבלים עד קבלת בצק אחיד. 6באמצעות 2 כפיות או כף גלידה קפיצית יוצרים עוגיות ומניחים במרווחים על גבי נייר האפייה. 7מקשטים בבוטנים חצויים ואופים במשך 10-12 דקות או עד שהעוגיות מתייצבות בשוליים אך עדיין רכות מאוד במרכזן. 8מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ושומרים בקופסה אטומה. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו קאפקייקס וניל, קצפת ודובדבנים>> מהיר ובריא: פסטה עם זוקיני ופסטו קשיו![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |