
המצרכים :לתבנית מרובעת 20X20 ס"מ:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים שמנת בסיר עד לסף רתיחה. 2קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. 3יוצקים את השמנת החמה על השוקולד, ממתינים כדקה וטורפים עד קבלת גנאש אחיד. 4שוברים את הביסקוויטים לחתיכות א-סימטריות קטנות ומוסיפים פנימה. מערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה. >> בשבוע שעבר הכנו מאפינס לימון ופרג 5יוצקים את העיסה לתוך תבנית ומיישרים את החלק העליון. 6מקשטים את החלק העליון בשברי ביסקוויטים ושוקולד מגורר. 7מצננים במקפיא שעה-שעתיים או עד שהתערובת מתייצבת לחלוטין. 8חותכים לריבועים בגודל הרצוי. מגישים קר. הערות: * החיתוכיות יישמרו בכלי סגור במקרר עד שבועיים. * אפשר להמיר את הביסקוויטים בכל סוג של עוגיות שאוהבים באותה כמות. תגיות:חיתוכיות שוקולד ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |