אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

חיתוכיות שוקולד וביסקוויטים

חיתוכיות שוקולד עשירות ללא אפייה, עם גנאש שוקולד בשביל הטעם, שברי ביסקוויטים בשביל הקראנץ' וקצת שוקולד מלמעלה בשביל הסטייל. קינוח כיפי שנראה מיליון דולר, ואף אחד לא צריך לדעת שהשקענו בו כלום עבודה

|mako אוכל| פורסם07:14
חיתוכיות שוקולד וביסקוויטים (צילום: נטלי לוין, mako אוכל)
צילום: נטלי לוין, mako אוכל
Rating:4.5207reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים :

לתבנית מרובעת 20X20 ס"מ:

  • 250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 250 גרם ביסקוויטים

לקישוט:

  • 3-4 ביסקוויטים שבורים גס
  • שוקולד לבן מגורר

אופן ההכנה:

1מחממים שמנת בסיר עד לסף רתיחה.

2קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.

3יוצקים את השמנת החמה על השוקולד, ממתינים כדקה וטורפים עד קבלת גנאש אחיד.

4שוברים את הביסקוויטים לחתיכות א-סימטריות קטנות ומוסיפים פנימה. מערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה.

>> בשבוע שעבר הכנו מאפינס לימון ופרג

5יוצקים את העיסה לתוך תבנית ומיישרים את החלק העליון.

6מקשטים את החלק העליון בשברי ביסקוויטים ושוקולד מגורר.

7מצננים במקפיא שעה-שעתיים או עד שהתערובת מתייצבת לחלוטין.

8חותכים לריבועים בגודל הרצוי. מגישים קר.

הערות:

* החיתוכיות יישמרו בכלי סגור במקרר עד שבועיים.

* אפשר להמיר את הביסקוויטים בכל סוג של עוגיות שאוהבים באותה כמות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il