
המצרכים :לפבלובה
לקרם וניל
לקישוט
אופן ההכנה:1מכינים את הפבלובה: מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2בקערת מיקסר מקציפים יחד חלבונים ומלח במהירות בינונית-גבוהה עד שמתחיל להיווצר קצף לבנבן. 3מוסיפים את הסוכר בהדרגה, תוך כדי הקצפה. מגבירים את המהירות וממשיכים להקציף במשך 10-12 דקות. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים וניל. 5מוציאים את הקערה מהמיקסר ומוסיפים קורנפלור ומיץ לימון. מקפלים בעדינות ובנחישות את התערובת עד שהקורנפלור והמיץ נטמעים. 7יוצקים את המרנג על התבנית ויוצרים צורה עגולה עם שקע במרכז. 8אופים במשך כ-5 דקות. לאחר מכן מנמיכים את חום התנור ל-110 מעלות וממשיכים לאפות עוד שעתיים. 9מצננים לחלוטין לפני שממלאים ומגישים. 10מכינים את קרם הווניל: בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה, אבקת סוכר, תמצית וניל ואינסטנט פודינג עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד. 11ממלאים את שקע הפבלובה בקרם ושומרים במקרר עד ההגשה. 12קישוט: בקערה קטנה שמים קוביות תותים, סוכר, לימון וברנדי ומערבבים היטב. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך כשעה עד שהתותים מגירים מעט נוזלים. 13מקשטים את הפבלובה עם המרשמלו, התותים ומעט רוטב ומגישים מיד. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט. >> בשבוע שעבר הכנו קיש עגבניות שרי, מוצרלה ובזיליקום>> נסו גם את המתכון הזה לאורז עם ירקות ונקניקיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |