
המצרכים (12 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. 2טורפים בקערה את הביצים, הסוכר, השמנת החמוצה, השמן, המלח, הווניל והקינמון עד לקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים קמח, קוואקר ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד (חשוב להימנע מעיבוד יתר של הבלילה, מה שיפגום במרקם הסופי של המאפינס). 4יוצקים את הבלילה לתוך השקעים וממלאים כמעט עד הסוף. 5מקשטים בשיבולת שועל שלמה ואופים 15-20 דקות, או עד שהמאפינס זהובים, תפוחים וקיסם שננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים. 6מצננים לחלוטין, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו עוגת בננות וקוקוס עם טאץ' של ריבת חלב>> ואגב שיבולת שועל, היום היום האחרון של אתגר האוכל הבריא שלנו!![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |