
המצרכים (12 מנות):למאפינס (תבנית שקעים של 12 יחידות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים את תבנית השקעים בעטרות נייר (מנג'טים). 2טורפים בקערה את הביצים, השמנת, הווניל, הסוכר, המייפל, הקינמון והמלח עד לקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד לאחידות. 4יוצקים את התערובת לשקעים וממלאים אותם כמעט עד שפתם. 5מפזרים את האגוזים על הבלילה. 6אופים במשך 15-20 דקות או עד שהמאפינס תפוחים, זהובים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים. 7מצננים את המאפינס לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים (מומלץ להגיש את המאפינס חמימים מעט או בטמפרטורת החדר). * ניתן לשמור את המאפינס בין 4 ל-5 ימים בכלי אטום, או להקפיא אותם לתקופה של עד חודש. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |