אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

מאפינס מייפל, קינמון ופקאן

לצד כל קלאסיקות המאפינס האהובות, אנחנו בהחלט ממליצים לכם לגוון מדי פעם עם משהו חדש. המתכון הבא עושה זאת יופי, עם שילוב שישחק לכם בכל בלוטות הטעם

|mako אוכל| פורסם07:10
מאפינס מייפל, קינמון ופקאן (צילום: נטלי לוין, mako אוכל)
צילום: נטלי לוין, mako אוכל
Rating:4.7217reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (12 מנות):

למאפינס (תבנית שקעים של 12 יחידות):

  • 2 ביצים L
  • 250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה 38% שומן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 70 גרם (שליש כוס) סוכר
  • 30 מ"ל (2 כפות) מייפל
  • 1 כפית קינמון טחון
  • קורט מלח
  • 140 גרם (1 כוס) קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה

לקישוט:

  • 40-50 גרם אגוזי פקאן, קצוצים גס (או כל סוג אגוזים אחר)
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים את תבנית השקעים בעטרות נייר (מנג'טים).

2טורפים בקערה את הביצים, השמנת, הווניל, הסוכר, המייפל, הקינמון והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.

3מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד לאחידות.

4יוצקים את התערובת לשקעים וממלאים אותם כמעט עד שפתם.

5מפזרים את האגוזים על הבלילה.

6אופים במשך 15-20 דקות או עד שהמאפינס תפוחים, זהובים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים.

7מצננים את המאפינס לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים (מומלץ להגיש את המאפינס חמימים מעט או בטמפרטורת החדר).

* ניתן לשמור את המאפינס בין 4 ל-5 ימים בכלי אטום, או להקפיא אותם לתקופה של עד חודש.

לבלוג של נטלי -עוגיו.נט

>> בשבוע שעבר הכנו עוגת שיש אגוזים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il