
המצרכים (12 מנות):לבצק פריך:
לקרם שקדים:
להרכבת הטארט:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: מעבדים במעבד מזון את כל חומרי הבצק חוץ מהביצה, עד לקבלת פירורי בצק. 2מוסיפים את הביצה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד (שימו לב לא לעבד מדי את הבצק). 3עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעה במקרר. 4מכינים קרם שקדים: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים היטב חמאה וסוכר. מוסיפים את הביצה במהירות איטית ומעבדים עד שהיא נטמעת בתערובת. 5מוסיפים את השקדים הטחונים והקמח, ומערבבים לקבלת תערובת הומוגנית ואחידה. מוסיפים פנימה שמנת חמוצה בתנועות קיפול - עד שהיא מתאחדת עם התערובת. 6הרכבת הטארט: מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ ומרפדים תבנית של פאי עגולה בקוטר 24 ס"מ, או תבנית מרובעת של 22X22 ס"מ. 7ממלאים את הבצק בקרם שקדים, 3/4 מגובה התבנית. מסדרים את תאנים מעל הקרם, מפזרים שקדים ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות, כ-30-35 דקות. המתכון מספיק לכ-12 פרוסות. שף קונדיטור מאיה רביבו היא מנהלת מגמת הקונדיטוריה בבית הספר דן גורמה בתל אביב. >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות סנדוויץ' שמתפוררות בפה>> ראש השנה: הקינוחים הכי שווים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |