
לחמניות גבינות צהובותתנו לארז קומרובסקי קמח וכמה גבינות טובות, צאו לסיבוב וחזרו אחרי כמה שעות (לא הרבה). מה קיבלתם? לחמניות חמות, רכות וטעימות למות, עם שלל גבינות בפנים (וקצת למעלה). כן, אין ספק שצריך לעשות את זה יותר |
המצרכים (40 מנות):
להברשה:
אופן ההכנה:1לשים את הקמח עם המים והחלמונים עד שהבצק מתאחד. 2מוסיפים את המלח והגבינות החתוכות לקוביות וממשיכים ללוש עוד כ-10 דקות. מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים כ-45 דקות. 3מחלקים את הבצק ל-40 כדורים ומסדרים באופן מרווח על תבניות מרופדות בנייר אפייה. מתפיחים עוד 45 דקות. 4מורחים את הלחמניות בביצה המדוללת ומפזרים את הגבינה המגוררת. 5מחממים תנור ל-220 מעלות כ-15 דקות, עד שהלחמניות מוכנות וצבען משתנה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |