
פסטה פנה עם ריקוטה וחציליםחצילים אפויים, עגבניות וגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)אוטומטית זורקים אותנו לכיוונים של לזניה או מוסקה, שאנחנו אוהבים עד מאוד אבל למי יש זמן. לכן כל כך שמחנו לגלות את השילוב המנצח הזה במתכון פסטה קליל וטעים, שכל כולו חצי שעה![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מכינים את הרוטב: מסדרים את קוביות החציל על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומתבלים במעט מלח ופלפל. מזלפים שמן זית ואופים ב-200 מעלות כרבע שעה, או עד שקוביות החצילים משחימות והן רכות למגע. 2בינתיים מטגנים את הבצל כ-4 דקות, להזהבה. מוסיפים את שיני השום לעוד דקה ואז את העגבניות המרוסקות. מבשלים כ-10 דקות עד שהרוטב מסמיך, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מוסיפים את החצילים האפויים לרוטב כך שהוא יעטוף אותם היטב. 3מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (דואגים שלא תתבשל יתר על המידה). 4שופכים את רוטב העגבניות על הפסטה החמה, מניחים מהריקוטה מעל ומקשטים בעלי בזיליקום. >> בשבוע שעבר הכנו אטריות ביצים עם חזה עוף ובצל מקורמל >> אנחנו לא רוצים להלחיץ, אבל הנהמתכונים לראש השנה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |