מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
פסטה קצרה עם רטטוי

פסטה ברוטב אפונה ושמן זית

קשה לכם להתניע את השבוע? אנחנו מבינים, גם לנו. הפתרון שלנו: ארוחת ערב אחת מהירה וסופר מנחמת, עם פסטה פרפרים ופסטו שעשוי בכלל מאפונה. תנסו, ותספרו לנו איך היה

|mako אוכל| פורסם07:57
סלט פסטה ברוטב פסטו של אפונה עם שום ושמן זית (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
צילום: דרור עינב, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

  • חבילת פסטה פרפלה
  • חבילת אפונה קפואה, מופשרת
  • חצי כוס שמן זית
  • 3 שיני שום
  • חצי כוס צנוברים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • חצי כוס פרמזן מגורר

אופן ההכנה:

1מכינים את הרוטב: טוחנים במעבד מזון את האפונה, שמן הזית, השום והצנוברים. מתבלים במלח ופלפל שחור.

2מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, ומסננים.

3מערבבים היטב את הפסטה החמה והפסטו, מקשטים במעט אפונים ומגישים חם עם פרמזן.

>> בשבוע שעבר תקתקנו סלט אטריות ביצים ברוטב חמאת בוטנים

>> והנה עוד מתכוני פסטות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il