
סלט עדשים שחורות עם גזר ועשבי תיבולסלט העדשים הזה ממש מתחנן שתגישו אותו עם יוגורט חמצמץ - הוא, בתמורה, מבטיח לתפקד על תקן מזגן קטן, שגם ירענן אתכם וגם ישביע את הבטן המקרקרת![]() צילום: אסף רונן, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את העדשים בסיר קטן עם הרבה מי ברז (המים צריכים להגיע עד כפול מגובה העדשים) כ-15 דקות אחרי הרתיחה, או עד שהעדשים מוכנות אך לא רכות מדי (מצב אל דנטה). מסננים ושוטפים את העדשים במי ברז, להפסקת הבישול וקירור. 2מעבירים את העדשים לקערה יחד עם כל שאר המצרכים, ומערבבים היטב. 3טועמים, מתקנים תיבול במידת הצורך, ומגישים. * הסלט נשמר היטב במקרר כשלושה ימים. לאתר של עופרי -ערן הגנן ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |