
המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק:
לעיטור:
להברשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה, מוסיפים שקדים טחונים ומערבבים. 3מערבבים בקערה נפרדת טחינה גולמית, סילאן, שמנת מתוקה ושמנת חמוצה. 4מקציפים במיקסר ביצים, סוכר ומלח כ-4-5 דקות עד לקבלת קציפה בהירה ותפוחה. מנמיכים את המהירות ומוסיפים את תערובת הקמח בכמה פעמים לסירוגין עם תערובת הטחינה. מערבלים רק עד לקבלת בלילה אחידה. 5מחלקים בין שתי תבניות אינגליש קייק משומנות ומצופות בסוכר, מפזרים שקדים פרוסים ואופים כ-40-50 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז עוגה יוצא כמעט יבש. 6מערבבים 3 כפות סילאן עם 3 כפות מים רותחים ומטפטפים על העוגות החמות בכף מיד כשהן שיוצאות מהתנור. מצננים וזוללים. * לגרסת פרווה ניתן להמיר את השמנת המתוקה והחמוצה בקרם קוקוס או בשמנת צמחית. לבלוג של ענבל לביא -פיית העוגיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |