
בראוניז פרווה כשרים לפסחהם ללא גלוטן וללא מוצרי חלב ומכינים אותם בקערה אחת - רק כמה ערבובים במטרפה וגמרנו. ואם תשמעו לעצה של עדיקוש הם גם ייחתכו חלק ויפה, כמו חיילים, למרות המרקם הפאדג'י. צריכים עוד סיבות להיכנס למטבח?![]() צילום: עדי קלינגהופר, הבלוג של עדיקוש |
מתכון הבראוניז כשלפ מתאים לתבנית 25*35 ס"מ. אם רוצים אותם גבוהים יותר אפשר להשתמש בתבנית או רינג של 20*20. המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2ממיסים את השוקולד יחד עם השמן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות. 3מוסיפים תוך כדי טריפה במטרפה סוכר, ביצים, קורנפלור (או קמח תפוחי אדמה), שקדים טחונים וקורט מלח. 4כשהתערובת אחידה מעבירים אותה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת בדפנות. 5אופים 20-25 דקות (נזהרים לא לייבש את הבראוניז). 6מעבירים את הבראוניז למקרר או למקפיא עד שהם קרים ויציבים, ורק אז חותכים ומגישים. >> למתכון המקורי בבלוג של עדיקוש הערות:** שומרים את הבראוניז במקרר בקופסה אטומה. ** אפשר להעשיר את הבראוניז בשברי שוקולד לבן, אגוזים, שוקולד צ'יפס וכו'. את התוספות מוסיפים לפני האפייה. ** הקירור המלא הוא הכרחי לחיתוך יפה ונקי של הבראוניז, אל תוותרו עליו. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |