
חטיף מצות עם שוקולד-טחינהבלי תנור, בלי קרמל - השנה לקחנו את חטיף המצות שאנחנו מכינים בכל שנה, ופישטנו את ההכנה שלו אפילו יותר. כלום עבודה, כלום זמן, ואלוהים כמה שזה ממכר![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1ממיסים את השוקולד המריר במיקרו בפולסים של 30 שניות. 2מוסיפים טחינה גולמית ומערבבים עד לאיחוד. 3מסדרים את המצות על נייר אפייה ומוזגים עליהן את תערובת השוקולד והטחינה. מורחים בעזרת כף כך שהמצות יהיו מכוסות בתערובת לגמרי. 4מפזרים בייגלה, בוטנים ומעט מלח ים ומעבירים למקפיא ל-10 דקות. 5שוברים את המצות ומגישים. שברים שברים של עונג צרוף|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל זהירות, התמכרות|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש כאן יש המון קינוחים שווים לפסח ** ממתק המצות יישמר במקרר בקופסה אטומה עד 3 ימים. תגיות:מצות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |