
בראוניז גבינה שישמצד אחד הבראוניז האלה הם סופר קלים להכנה - באמת רק עניין של כמה ערבובים. מצד שני, הדרישה לתת להם להתקרר 5 שעות לפני הזלילה היא גזירה שהציבור לא יכול לעמוד בה. אנחנו לא הצלחנו, ועדיין נהנינו בטירוף![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :לשכבת הבראוניז (תבנית מלבנית 20*30):
לשכבת הגבינה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל- 175 מעלות, מצב סטטי (לא טורבו). 2מתחילים עם בלילת הגבינה: טורפים בקערה גבינה וסוכר. מוסיפים את הביצה וטורפים שוב עד לקבלת בלילה אחידה. מניחים בצד. לבלוג של עדי -עדיקוש מקרוב|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל3בלילת הבראוניז: ממיסים בפולסים במיקרוגל שוקולד מריר וחמאה. מוסיפים את הסוכר הלבן והסוכר החום וטורפים. 4מוסיפים את הביצים וטורפים שוב. 5מוסיפים את הקמח וטורפים היטב עד קבלת בלילה חלקה ללא גושים. 6מרפדים תבנית מלבנית 20*30 ס"מ בנייר אפייה. מוזגים שלושת רבעי מבלילת הבראוניז לתבנית ומשטחים. 7מוזגים מלמעלה בזהירות רבה את בלילת הגבינה (מומלץ לעשות את זה מגובה נמוך, כדי שהבלילות לא יתערבבו). משטחים בעזרת פלטה קטנה או גב של כף. 8חוזרים לבלילת הבראוניז ששמרנו בצד ומניחים תלוליות ממנה על שכבת הגבינה שהשארנו בצד (אפשר בכף ואפשר בשקית זילוף). 9יוצרים צורת שיש בעזרת סכין או קיסם עבה. 10אופים 45-50 דקות, או עד ששכבת הגבינה יציבה. מצננים כ-10 דקות בטמפרטורת החדר ואז במקרר כ-5 שעות, כדי שיהיה אפשר לחתוך את העוגה (לקיצור תהליכים - שעתיים במקפיא). 11מחלצים את הבראוניז מהתבנית וחותכים לריבועים. מוכנים להגשה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל** קוביות הבראוניז יישמרו בקופסה אטומה במקרר במשך כשבוע. המתכון פורסם לראשונה בפברואר 2022 תגיות:בראוניז ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |