אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

טירמיסו ללא ביצים חיות

טירמיסו הוא במובנים רבים הקינוח המושלם: גם קרמי, גם עוגייתי, גם משלב טעם מתון אך נוכח של קפה שמשדרג כל ארוחה רטרואקטיבית. אז מה הבעיה? אין בעיה, כל עוד מכינים אותו ככה, בלי ביצים חיות

|mako אוכל| פורסם07:17
טירמיסו (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
Rating:4.656reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית מלבנית 25*35:

  • 300 מ"ל קפה אספרסו
  • 2 חבילות בישקוטים
  • אבקת קקאו

לקרם מסקרפונה:

  • 375 גרם גבינת מסקרפונה
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • חצי כוס סוכר
  • 1 כפית מחית וניל

אופן ההכנה:

1מתחילים עם קרם המסקרפונה: מקציפים במיקסר גבינת מסקרפונה, שמנת מתוקה, סוכר ומחית וניל עד לקבלת קציפה יציבה.

2מוזגים את הקפה לקערה.

3מרכיבים את הטירמיסו: מתחילים עם שכבת בישקוטים. טובלים בישקוטים קצרות בקפה ומסדרים בתבנית כך שתחתית התבנית תהיה מכוסה לחלוטין. יש לעבוד בזריזות כדי שהבישקוטים לא יתפרקו.

4מעבירים מחצית מכמות הקרם לתבנית, על הבישקוטים, ומיישרים בעזרת פלטה קטנה או כף.

5מסדרים שכבה נוספת של בישקוטים טבולים בקפה ועליהם את יתרת הקרם. מיישרים.

6מצננים את הטירמיסו המוכן במקרר לפחות 5 שעות (ועדיף ללילה שלם).

7מפדרים באבקת קקאו ומגישים.

טירמיסו בתבניתבתבנית|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

והנה עודמתכונים לראש השנה, כי זה עוד רגע וחצי

המון המון קינוחים לארוחת ראש השנה מחכים לכם כאן

** העוגה נשמרת במקרר במשך יומיים.

תגיות:טירמיסו
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il