
טירמיסו ללא ביצים חיותטירמיסו הוא במובנים רבים הקינוח המושלם: גם קרמי, גם עוגייתי, גם משלב טעם מתון אך נוכח של קפה שמשדרג כל ארוחה רטרואקטיבית. אז מה הבעיה? אין בעיה, כל עוד מכינים אותו ככה, בלי ביצים חיות![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית מלבנית 25*35:
לקרם מסקרפונה:
אופן ההכנה:1מתחילים עם קרם המסקרפונה: מקציפים במיקסר גבינת מסקרפונה, שמנת מתוקה, סוכר ומחית וניל עד לקבלת קציפה יציבה. 2מוזגים את הקפה לקערה. 3מרכיבים את הטירמיסו: מתחילים עם שכבת בישקוטים. טובלים בישקוטים קצרות בקפה ומסדרים בתבנית כך שתחתית התבנית תהיה מכוסה לחלוטין. יש לעבוד בזריזות כדי שהבישקוטים לא יתפרקו. 4מעבירים מחצית מכמות הקרם לתבנית, על הבישקוטים, ומיישרים בעזרת פלטה קטנה או כף. 5מסדרים שכבה נוספת של בישקוטים טבולים בקפה ועליהם את יתרת הקרם. מיישרים. 6מצננים את הטירמיסו המוכן במקרר לפחות 5 שעות (ועדיף ללילה שלם). 7מפדרים באבקת קקאו ומגישים. בתבנית|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש והנה עודמתכונים לראש השנה, כי זה עוד רגע וחצי המון המון קינוחים לארוחת ראש השנה מחכים לכם כאן ** העוגה נשמרת במקרר במשך יומיים. תגיות:טירמיסו ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |