
איך מכינים קצפת?האם אפשר להכין קצפת בלי מיקסר? עד כמה חשובים אחוזי השומן של השמנת המתוקה? מה עדיף - סוכר או אבקת סוכר? ומתי משתמשים באינסטנט פודינג וניל? כל מה שצריך לדעת בשביל הקצפת הכי יציבה וטובה פעם אחר פעםמערכת mako אוכל|mako| פורסם06/06/2307:00 ![]() צילום: small1, ShutterStock |
כל הטיפים לקצפת מושלמת:
המצרכים :
אופן ההכנה:1שמים בקערה את השמנת המתוקה והסוכר או אבקת הסוכר. 2מתחילים להקציף במהירות איטית (כדי שהתערובת לא תשפריץ) ולאט לאט מעלים את המהירות. 3מקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה ולא יותר. במיקסר רציני זה ייקח כדקה, במיקסר יד קצת יותר (אם תמשיכו להקציף הקצפת תתפרק ובסופו של דבר תיפרד לחמאה ונוזל). ** איך יודעים שהקצפת יציבה? מרימים את המטרפה או את וו ההקצפה. אם הקצפת נשארת יציבה ולא מטפטפת או נוזלת - היא מוכנה. המהדרין הופכים את הקערה כדי לוודא שתכולתה יציבה מכדי להישפך. זהו? יש קצפת? הנה כמה מהמתכונים שאתם יכולים להכין איתה: טורט עם אננס וקצפת כמו כשהיינו ילדים בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |