מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
ביצה בקן

חזה הודו צלוי עם חרדל

הוא יותר זול מבקר, והרבה פחות משמין - אז מה דעתכם להניח הערב על השולחן חזה הודו צלוי? עם התיבול הזה - של חרדל, רוטב סויה וכן, גם סוכר חום - אתם הולכים ממש ליהנות. רק עשו טובה, אל תיתנו לו להתייבש

|mako אוכל| פורסם07:54
חזה הודו עם חרדל דל קלוריות (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 1 חזה הודו שלם (פרפר)
  • 1.5 כוסות חרדל (רצוי חרדל דיז'ון)
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/3 כוס רוטב סויה
  • 1/3 כוס מיץ לימון

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מורחים את חזה ההודו בכל החרדל ומקפידים להכניס חרדל גם בתוך הקפלים של החזה.

3מניחים את החזה על תבנית, ומפזרים עליו את הסוכר החום.

4מערבבים את שמן הזית, רוטב הסויה ומיץ הלימון ומטפטפים על חזה ההודו וסביבו.

5אופים לא מכוסה 20-30 דקות, מוצאים ופורסים מיד (אחרת הבשר ממשיך להתבשל, ומתייבש).

* כל מנה היא 2-3 פרוסות נדיבות, וכוללת 270 קק"ל.

נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשתסטודיו Cסניף דיזנגוף

הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C

>> בשבוע שעבר הכנו אנטיפסטי לעצלנים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il