
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית בקוטר 26, או מלבנית בינונית כמו בתמונה. 2קוצצים גס את עלי המנגולד, מעבירים לחליטה קצרה במים רותחים וסוחטים היטב. 3קוצצים את הבצל דק. מערבבים יחד את כל החומרים. 4יוצקים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים במרכז התנור 30-45 דקות. * הפשטידה מכילה כ-150 קלוריות למנה נדיבה. נעמה בן דוד טרבלסי היא דיאטנית קלינית B.SC בסטודיו C הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |