20/20: חזה עוף בעגבניות ופסטו
חזה הוא כר אינסופי לארוחות מהירות. הוסיפו לו עגבניות, שום ומעט פסטו - וקיבלתם מנה עם שיק של שעתיים השקעה
כשאין כלום בבית, צריך שיהיה רק חזה עוף. חזה עוף, על אף תדמיתו היבשושית והמשמימה, הוא כר פורה לאינספור ארוחות מצוינות ברגע. נותנים לו קצת אהבה, והוא מחזיר מיד, אפילו אם זו רק צריבה על מחבת פסים. רק מה – עשו טובה, שימו עין והקפידו להוריד אותו מהאש בזמן. על עשיית יתר הוא לא סולח.

חזה עוף בעגבניות ופסטו
המצרכים:
1 חזה עוף שלם, או 2-3 פרוסות חזה עוף
1/2 כוס קמח
3 כפות שמן לטיגון
3 עגבניות
2 כפותפסטו(אפשר להכין כמות ולשמור להמון שימושים אחרים)
1/2 בצל
3 שיני שום
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1. פורסים את העוף לרצועות/ביסים.
2. מקמחים את רצועות העוף ומטגנים קלות בשמן – רק עד שהרצועות נאטמות מכל הכיוונים.
3. בינתיים קוצצים את הבצל, העגבניות והשום. מוציאים את העוף מהמחבת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
4. מטגנים את הבצל באותה מחבת עד שהוא מזהיב קלות. מוסיפים את השום והעגבניות ומבשלים 5 דקות. ניתן להוסיף מעט מים.
5. מוסיפים את הפסטו ומערבבים.
6. מוסיפים למחבת את רצועות העוף ומבשלים יחד עוד 2-3 דקות עד לצמצום הנוזלים.
>> לגרסת ההדפסה של המתכון:חזה עוף בעגבניות ופסטו