אוכל
אוכל

גוואקמולי

גוואקמולי הוא מטבל שלא באמת צריך מתכון בשבילו, אבל כשמכינים אותו ממתכון טוב פתאום מגלים עולם ומלואו. אתם מוזמנים לנסות

|mako אוכל| פורסם14:12
גוואקמולי (צילום: alisafarov, ShutterStock)
צילום: alisafarov, ShutterStock
Rating:3.440reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 אבוקדו גדולים, ללא קליפה וגלעין
  • 1 עגבנייה, קצוצה
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כפית מיונז
  • 2-1 שיני שום, קצוצות
  • רבע פלפלון צ'ילי קצוץ (או לפי דרגת החריפות הרצויה)
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות כוסברה ו/או פטרוזיליה, קצוצה

אופן ההכנה:

שמים את כל מרכיבי הגוואקמוליבקערת מעבד מזון ומעבדים בפולסים עד שמתקבלת מסה שחלקה קרמית וחלקה עדיין עם גושים. מגישים.

והנה מתכון לפסטה עם גוואקמולי!

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il