
המצרכים :לגוואקמולי:
להרכבת המנה:
להגשה:
אופן ההכנה:1בקערת מעבד מזון שמים את כל מרכיבי הגוואקמולי ומעבדים בפולסים עד שמתקבלת מסה ששחלקה קרמית וחלקה עדיין עם גושים. 2מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומניחים בצד. 3מחממים מחבת עם שמן ומקפיצים את העגבניות קלות. 4מכבים את האש ומוסיפים למחבת עם העגבניות את הפסטה ואת הגוואקמולי, ומערבבים פנימה. מפזרים מעל עשבי תיבול ומגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |