
בורקס תלושותיגם בורקס וגם תלושותי? חד משמעית. קבלו רעיון קל ויפה לעיצוב חדש של הבורקס שלכם, אידיאלי לזלילה משפחתית או עם חברים: מצד אחד פריך, מצד שני עסיסי, ומכל הצדדים כיף טעים ברמת שחיתות בדיוק כמו שאנחנו אוהבים![]() צילום: יעל קצב, mako אוכל |
זוכרים אתעוגת תלושותי? חשבתם פעם למה לא לנסות את אותו טריק עם בורקס? כי אנחנו חשבנו, והאמת היא שאין שום סיבה. המצרכים :
למלית:
להברשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית עד לאיחוד. 3פורסים את בצק העלים על משטח העבודה וחותכים לאורך ל-4 חלקים שווים (לקבלת שני בורקס ארוכים). 4מפזרים על שתיים מרצועות הבצק את המלית ומכסים בשתי הרצועות האחרות. 5בעזרת סכין או גלגלת חותכים את הבצק לאורכו באמצע, ואז לרוחב לבערך 6 ריבועים יחסית עבים (ראו בסרטון). 6מסדרים את ריבועי הבורקס על תבנית מרופדת בנייר אפייה בשתי שורות כך שהם חופפים חלקית, כמו רעפים. מברישים בביצה ומפזרים שומשום. 7אופים 15-20 דקות, עד להזהבה של הבצק. ** מומלץ להגיש עם גבינת שמנת ועירית. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים בורקס תלושותי|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! תגיות:בורקס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |