
המצרכים :לקבבים:
לתפוחי האדמה:
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים את מרכיבי הקבב היטב ומניחים לתערובת לעמוד (אם רוצים לקצר תהליכים קוצצים את הבצל, השום והפטרוזיליה במעבד המזון). 2פורסים את תפוחי האדמה לעובי 2 ס"מ ומטגנים משני הצדדים בכמות יפה של שמן. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. 3מלהיטים מחבת גריל. מכינים קבבים מתערובת הבשר וצולים אותם מכל הצדדים, כ-7 דקות בסך הכל (הם לא צריכים להיות מוכנים עד הסוף). 4מסדרים על תבנית שטוחה או סוטאז' נמוך במיוחד את פרוסות תפוחי האדמה והקבבים, כמעין רעפים. 5מחממים תנור ל-200 מעלות, חום עליון. 6יוצקים טחינה על הקבבים ומכניסים את התבנית לתנור החם ל-8 דקות. 7מפזרים פטרוזיליה קצוצה וצנוברים קלויים, ומגישים. התוכנית "ארוחה ביום" עם רותי רוסו משודרת בימי שני ב-10:30 בקשת 12. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |