
המצרכים :למחית בצל:
למחית עגבניות:
לטטאקי:
אופן ההכנה:1מחית בצל: מאדים במחבת את כל המרכיבים כ-10 דקות. זורקים את עלי הדפנה ומעבירים לבלנדר. 2מחית עגבניות: מחממים את קוביות העגבניות 3 דקות במיקרוגל. מחממים במחבת את השמן והחמאה, מוסיפים את העגבניות, הג'ינג'ר והשום. מוסיפים את כל התבלינים: הל, כוסברה, כורכום, קארי, פפריקה, חילבה, מלח, סוכר וקפה. מערבבים ומטגנים יחד כ-3 דקות. 3מוסיפים את רסק העגבניות ושליש כוס מים, ומבשלים יחד דקה נוספת. 4מעבירים את מחית העגבניות והתבלינים אל מחית הבצל שממתינה בבלנדר. מוסיפים את השמנת המתוקה (אפשר גם חמוצה) ואת אגוזי הקשיו וטוחנים יחד עד לקבלת רוטב חלק וקטיפתי. 5מעבירים את הרוטב לסיר, מוסיפים כוס מים ומבשלים כמה דקות. לפני ההגשה מסננים את הרוטב למחבת חדשה ומחממים. 6טטאקי: מערבבים את הצ'ילי באספרסו, יוצקים על נתח הבשר ומשרים כמה דקות. לאחר ההשריה, מצפים מכל הצדדים בקפה שחור ומעט צ'ילי גרוס. 7צולים במחבת חמה עם מעט שמן כמה דקות מכל צד. מוציאים, מחכים 3-2 דקות וחותכים לפרוסות דקות. 8מניחים רוטב בצלחת, ומסדרים במניפה מעל הרוטב את פרוסות הבשר. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |