אוכל
אוכל

מנת האודישן של אהרוני

גם אתם מצאתם את עצמכם מריירים מול המסך כששלושת השופטים שברו חתיכות מהפיתה הבוכרית של אהרוני וגרפו איתה מתבשיל הבקר הוויטנאמי הצבעוני והמהמם? אנחנו ריירנו בטירוף, ומיד הרמנו לו טלפון שיפרגן לנו מתכון

|מאסטר שף| פורסם07:41
המנה של אהרוני (צילום: מתוך מאסטר שף, קשת)
צילום: מתוך מאסטר שף, קשת
Rating:3.9322reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לתבשיל הווייטנאמי:

  • 3 כפות שמן
  • כף ג'ינג'ר מגורר
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 3 בצלצלי שאלוט, קצוצים
  • 1 צ'ילי אדום פרוס
  • חצי ק"ג בשר בקר טחון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 200 גרם שעועית ירוקה, חלוטה ופרוסה לחתיכות של 3 ס"מ
  • 2 כפות סוכר חום
  • 4 כפות מיץ ליים
  • 2 כפות רוטב דגים או סויה
  • 2 כפיות שמן שומשום
  • חצי כוס עלי נענע טריים
  • חצי כוס עלי כוסברה טריים
  • 3 בצלים ירוקים, קצוצים

להגשה:

  • 1 פיתה נון טורי (להשיג במאפיות בוכריות)
  • 2-3 בצלצלי שאלוט מטוגנים ופריכים

אופן ההכנה:

1מטגנים את הג'ינג'ר, השום, בצלי השאלוט והצ'ילי כ-3 דקות במחבת כבדה ורחבה.

2מוסיפים את הבשר הטחון, המלח והפלפל, ומטגנים עד להשחמת הבשר.

3מוסיפים את השעועית הירוקה ומערבבים הכל יחד כדקה.

>> לכל מתכוני הפרק האחרון של "מאסטר שף"

4מוסיפים את הסוכר חום, מיץ הליים, רוטב הדגים או הסויה ושמן השומשום, ומבשלים יחד שתי דקות.

5מערבבים פנימה את הנענע, הכוסברה והבצל הירוק, מבשלים יחד כדקה ומורידים מהאש.

6להגשה: מעבירים את התבשיל למרכז הפיתה הבוכרית, מפזרים מעל את בצלצלי השאלוט הפריכים, ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il