אוכל
אוכל

בננות מקורמלות

בננות מקורמלות בסוכר, פלפל שאטה ומיץ לימון, מוגשות עם פודינג שוקולד מריר מתובל בקינמון וקצפת קלילה במרקם גבינתי. גרסה מפתיעה ונועזת לקינוח קלאסי שכולם אוהבים

|מאסטר שף| פורסם15:20
בננות מקורמלות (צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף)
צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף
Rating:2.58reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • מכל שמנת מתוקה
  • סוכר
  • חפיסת שוקולד מריר
  • קינמון
  • חמאה
  • 150 גרם גבינה לבנה
  • 2 בננות
  • פלפל שאטה קצוץ
  • מיץ לימון

אופן ההכנה:

1מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר.

2ממיסים שוקולד מריר על בן מארי. כשהשוקולד נמס מוסיפים קינמון ורבע חבילת חמאה.

3מקפלים חצי מתערובת הקצפת אל השוקולד ומכניסים להקפאה.

4את החצי השני של תערובת הקצפת מערבבים עם הגבינה הלבנה.

5פורסים את הבננות, ומשרים כ-10 דקות בסוכר מעורבב עם פלפל שאטה ומעט מיץ לימון.

6מחממים 20 גרם חמאה במחבת ומוסיפים את תערובת הבננות, הסוכר והפלפל. מקפיצים את הבננות עד קרמול במחבת. נותנים לבננות להתקרר.

7שמים את השוקולד על צלחת כמו חומוס, מעל את הבננות ומעליהן קצפת.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il