
המצרכים :לסלט:
לבצק:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה קמח, שמן, שמרים כף מלח ודבש ומוסיפים מים בהדרגה עד שמתאחד לכדור. לשים 5 דקות ומניחים להתפחה של שעה. 2שורפים על אש גלויה את כל הירקות עד לרכות ושריפה חיצונית. 3קוצצים את עשבי התיבול והשום ומערבבים בקערה עם יוגורט, מיץ מלימון שלם ושמן זית. 4לאחר שהירקות מוכנים קוצצים את כולם יחד ומערבבים בקערה עם שמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון. 5הפיתות: לאחר התפחה של שעה, יוצרים מהבצק כדורים במשקל 150 גרם. מרדדים כל כדור בעזרת מערוך לצורה של לאפה עגולה, בקוטר של מחבת שיש ברשותכם. שמים את המחבת על הגז ונותנים לה להתחמם כ-2-3 דקות. מניחים את הפיתה/לאפה על המחבת ללא שמן, ומכסים. לאחר כ-4-5 דקות, כשהפיתה התנפחה וקיבלה צבע יפה, הופכים לצד השני לעוד 4-5 דקות. 6הגשה: מניחים כף גדולה של הרוטב על הפיתה, מעליה מניחים "הר" מהסלט, ומפזרים מעל קצת עשבים וצנוברים. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |