אוכל
אוכל

קינוח מסקרפונה תותים

החיים שלנו תותים – ומסקרפונה וטוויל בוטנים גם, כמובן. קינוח שאף אחד, אבל אף אחד לא יסרב לו

|מאסטר שף| פורסם23:45
קינוח מסקרפונה תותים - אסף דיי (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
Rating:4.242reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

גלידת תותים:

  • 200 גרם שמנת מתוקה
  • 200 גרם חלב מרוכז
  • 200 גרם תותים טחונים

טוויל תותים:

  • 100 גרם חלבון
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם קמח
  • בוטנים טחונים

מסקרפונה תותים:

  • 100 גרם תותים מעוכים
  • חבילת מסקרפונה

קולי תותים:

  • חצי ק"ג תות
  • רבע כוס סוכר
  • כוכב אניס
  • מעט נענע קצוצה

אופן ההכנה:

1שמים במכונת גלידה את כל מרכיבי הגלידה לשעה.

2מערבבים את כל חומרי הטוויל לכדי עיסה דלילה. מורחים שכבה דקה מאוד על נייר אפייה, מפזרים בנדיבות בוטנים טחונים ואופים כשבע דקות או עד שהטוויל משחים.

3מערבבים את המסקרפונה והתותים, מעבירים לשק זילוף ומניחים בצד.

4מבשלים את כל מרכיבי הקולי עד למסה אחידה, מוציאים את כוכב האניס ומוסיפים נענע קצוצה.

5מרכיבים: מניחים טוויל בצלחת הגשה ומעליו מזלפים קרם מסקרפונה בנקודות. מכסים בעוד שכבת טוויל, וממשיכים לבנות כך את המנה בשכבות. מגישים לצד הגלידה והקולי.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il