
המצרכים :לפסטה:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מאחדים את חומרי הפסטה ולשים עד לקבלת בצק גמיש. עוטפים בניילון נצמד ושולחים ל-20 דקות מנוחה לפחות במקרר. 2פותחים את הפסטה במכונת פסטה, ומעבירים את דף הפסטה בגלגלי השיניים של המכונה שיוצרים אטריות פטוצ'יני. 3מבשלים את הפסטה במים רותחים ומומלחים לזמן מועט, עד לקבלת מרקם אל דנטה. 4לרוטב: מטגנים קלות את שיני השום בשמן זית, מוסיפים את העגבניות המיובשות והעגבניות המרוסקות, מפוררים את השפרוטים פנימה, מוסיפים את הפסטה ומעט ממי הבישול ומערבבים עד לציפוי האטריות ברוטב. 5מפזרים מעל את פירורי הלחם וגרדת הלימון. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |