אוכל
אוכל

פסטה שפרוטים ופירורי לחם

רוטב קלי קלות על פסטה תוצרת בית: אוהבי הדגים המשומרים – המסיבה הזאת בשבילכם!

|מאסטר שף| פורסם23:15
פסטה שפרוטים ופירורי לחם - בת-שי עוז (צילום: נתנאל ישראל)
צילום: נתנאל ישראל
Rating:4.613reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לפסטה:

  • כוס קמח
  • 1 ביצה
  • כף שמן
  • קורט מלח

לרוטב:

  • מעט מי פסטה
  • 2 שיני שום קצוצות
  • חופן עגבניות מיובשות קצוצות
  • 2 כפות עגבניות מרוסקות
  • שמן זית
  • טורטייה קלויה מפוררת לפירורים
  • גרידת לימון

אופן ההכנה:

1מאחדים את חומרי הפסטה ולשים עד לקבלת בצק גמיש. עוטפים בניילון נצמד ושולחים ל-20 דקות מנוחה לפחות במקרר.

2פותחים את הפסטה במכונת פסטה, ומעבירים את דף הפסטה בגלגלי השיניים של המכונה שיוצרים אטריות פטוצ'יני.

3מבשלים את הפסטה במים רותחים ומומלחים לזמן מועט, עד לקבלת מרקם אל דנטה.

4לרוטב: מטגנים קלות את שיני השום בשמן זית, מוסיפים את העגבניות המיובשות והעגבניות המרוסקות, מפוררים את השפרוטים פנימה, מוסיפים את הפסטה ומעט ממי הבישול ומערבבים עד לציפוי האטריות ברוטב.

5מפזרים מעל את פירורי הלחם וגרדת הלימון.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il