
המצרכים :
אופן ההכנה:1מכינים את הבשרים: מנקים את הלבבות וחותכים אותם ואת שומן הכבש, השקדים, הפרגיות והכבדים לחתיכות דקות שיהיו נוחות לאכילה. מערבבים אותם בקערה עם העמבה וכל התבלינים. 2מטגנים את הבצל ומוסיפים את הבשר המתובל. 3מכינים מהבצק (מתכון לבצק שמרים לשימושכם) רצועות ארוכות וממלאים אותן לאורכן בשורה לא דקה אך לא מלאה של הבשר. מגלגלים את הבצק בצורת נחש כך שיעטוף את המלית, ויוצרים לולאה. מורחים את הבייגלים במי סוכר עדינים ומפזרים שומשום. 4אופים עד הזהבה, ומזריקים פנימה מעט טחינה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |