אוכל
אוכל

בייגלה מעורב ירושלמי

מבחוץ זה נראה כמו עוד בייגלה, אבל מבפנים הוא ממולא גם במעורב ירושלמי וגם מוזרקת אליו טחינה. בייגלה ירושלמי ממולא בהפתעות

|מאסטר שף| פורסם21:00
הטעימה העיוורת של שגיא קרן פיקט אקסטרה (צילום: מאסטר שף, שידורי קשת)
צילום: מאסטר שף, שידורי קשת
Rating:4.7125reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • בצק שמרים – איזה שאוהבים
  • 250 גרם לבבות עוף
  • חבילת שומן כבש
  • 250 גרם שקדי עגל
  • 250 גרם פרגיות
  • 250 גרם כבד עוף
  • עמבה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • סומאק
  • כורכום
  • כמון
  • בהרט
  • הל
  • זרעי כוסברה
  • בצל פרוס
  • שמן לטיגון
  • מעט מי סוכר עדינים
  • שומשום
  • טחינה גולמית

אופן ההכנה:

1מכינים את הבשרים: מנקים את הלבבות וחותכים אותם ואת שומן הכבש, השקדים, הפרגיות והכבדים לחתיכות דקות שיהיו נוחות לאכילה. מערבבים אותם בקערה עם העמבה וכל התבלינים.

2מטגנים את הבצל ומוסיפים את הבשר המתובל.

3מכינים מהבצק (מתכון לבצק שמרים לשימושכם) רצועות ארוכות וממלאים אותן לאורכן בשורה לא דקה אך לא מלאה של הבשר. מגלגלים את הבצק בצורת נחש כך שיעטוף את המלית, ויוצרים לולאה. מורחים את הבייגלים במי סוכר עדינים ומפזרים שומשום.

4אופים עד הזהבה, ומזריקים פנימה מעט טחינה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il