אוכל
אוכל

ספגטי בולונז עם מרכיב סודי

רוצים לשמוע טיפ שיעזור לכם להפוך כל רוטב בולונז לאקסטרה טעים? הנה זה בא: פשוט תוסיפו מיץ חמוציות לרוטב. כן כן, מה שאתם שומעים

|מתכון לחיסכון| פורסם10:29
ספגטי בולונז עם מרכיב סודי (צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון)
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
Rating:3.672reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 1 חבילה (500 גרם) ספגטי

לבולונז:

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני, קצוץ דק
  • חצי ק"ג בשר בקר טרי טחון
  • 1 קופסה (800 גרם) עגבניות מרוסקות
  • חצי כוס (120 מ"ל) מיץ חמוציות
  • 1 כפית שטוחה סוכר
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך.

2מוסיפים בשר טחון ומטגנים תוך כדי בחישה ופירור הבשר כ-5 דקות, עד שהבשר משנה את צבעו.

3מוסיפים עגבניות מרוסקות, מיץ חמוציות וסוכר, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.

4מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא כיסוי תוך כדי בחישה מדי פעם 30-20 דקות, עד שהנוזלים מצטמצמים. טועמים ומתקנים תיבול.

5מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומגישים עם רוטב הבולונז.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il