ספגטי בולונז עם מרכיב סודירוצים לשמוע טיפ שיעזור לכם להפוך כל רוטב בולונז לאקסטרה טעים? הנה זה בא: פשוט תוסיפו מיץ חמוציות לרוטב. כן כן, מה שאתם שומעיםשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם13/09/1710:29 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים (6 מנות):
לבולונז:
אופן ההכנה:1מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך. 2מוסיפים בשר טחון ומטגנים תוך כדי בחישה ופירור הבשר כ-5 דקות, עד שהבשר משנה את צבעו. 3מוסיפים עגבניות מרוסקות, מיץ חמוציות וסוכר, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה. 4מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא כיסוי תוך כדי בחישה מדי פעם 30-20 דקות, עד שהנוזלים מצטמצמים. טועמים ומתקנים תיבול. 5מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומגישים עם רוטב הבולונז. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |