אוכל
אוכל
עוגות בקערה אחת

עוגת גזר ומייפל

תוספת המייפל לעוגה הזו נותנת לה טוויסט שהופך אותה מסתם עוד עוגת גזר, לעוגה שאי אפשר להפסיק ליישר. אם אתם מחפשים מתכון קליל לגזור ולשמור, זה לגמרי המתכון הזה. חממו קומקום לקפה

|mako אוכל| פורסם07:31
עוגת גזר ומייפל (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
צילום: קרן אגם, mako אוכל
Rating:4.675reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה ורבע
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

(לתבנית כיכר באורך 30 ס"מ)

  • 3 ביצים בגודל L
  • שלושת רבעי כוס (150 גרם) סוכר חום בהיר דמררה
  • חצי כוס (120 מ"ל) סירופ מייפל איכותי
  • גביע (200 מ"ל) יוגורט 3% שומן או חצי כוס מיץ תפוזים
  • שלושת רבעי כוס (150 גרם) שמן קנולה
  • 2 כוסות (280 גרם) קמח לבן רגיל
  • רבע כפית אבקת סודה לשתייה
  • כפית אבקת אפייה
  • כפית גדושה קינמון
  • 2 כוסות גזר מגורד (בערך 4 גזרים בינוניים)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2מערבבים היטב בקערה את הביצים, הסוכר, המייפל, היוגורט והשמן.

3מוסיפים את הקמח, הסודהה לשתייה, אבקת האפייה והקינמון ומערבבים היטב.

4מוסיפים את הגזר ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.

5מעבירים את הבלילה לתבנית, מיישרים בעזרת סכין את פני העוגה ואופים 40-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו.

6מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה

>> בשבוע שעבר הכנו עוגת גבינה ריקוטה לימונית

>> עוד המון מאפים נהדרים מחכים לכם בבייקרי שלנו

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il